Gratis Apple iPad

Gratis de Nieuwe iPad in combinatie met een telefoon abonnementOntvang nu gratis the nieuwe iPad in combinatie met een telefoon abonnement. Je hebt de keuze uit diverse modellen Wederom is de nieuwe iPad verkrijgbaar in een Wifi en 3g variant. Voordelen ten opzichte van vorige iPad:

– Tot 2x sneller
– Nog beter scherm!
– iOS 8
– Nog meer mogelijkheden!

De nieuwe iPad is wederom een zeer aangename moderne tablet met veel mogelijkheden!
De nieuwe iPad is momenteel alleen gratis verkrijgbaar bij diverse abonnementen! Zie hieronder het overzicht om toch een gratis iPad te verkrijgen!

Gratis Ipad 2 incl abonnement en telefoon

Ook deze actie is geldig in 2017. ontvang een leuke ipad in combinatie met een telefoon en abonnement!  

Posted in Gratis iPad | Leave a comment

Gratis iPad Air icm met telefoon!

Stel je eigen abonnement samen en ontvang de iPad air gratis! Deze schitterende aanbieding maakt het mogelijk de iPad air geheel gratis te ontvangen!  

Posted in Gratis iPad, Gratis Tablet | Leave a comment

iPad air superdeal

Gratis Apple iPad Air 2 16GB + Nokia Lumia 635 in combinatie met een abonnement!

Posted in Gratis iPad, Gratis Tablet | Leave a comment

Gratis Apple iPad + Nokia Lumia

Ontvang de nieuwste Apple iPad en een leuke Nokia Lumia bij dit schitterend abonnement inclusief een gratis telefoon en een goed abonnement!

Posted in Gratis iPad | Leave a comment

Apple Ipad informatie sites!

Hieronder staan enkele informatieve websites welke specialisten zijn op het gebied van de Apple Ipad

Voor wie is de Apple iPad ? Voor wie niet eigenlijk?

Ben je benieuwd voor wie Apple iPad kopen en of hij ook bij jou past? We zouden hier graag een eenduidig antwoord op geven, maar het blijkt dat deze tablet bij alle rangen en standen populair is:

  • Studenten
  • Huisvrouwen
  • Opa en Oma
  • bouwvakkers
  • grafisch ontwerpers
  • managers
  • vertegenwoordigers

en zelfs de Koninklijke Familie!!. Eigenlijk is de iPad  dus voor iedereen geschikt van jong tot oud van huisvrouw tot directeur! Eén van de redenen is natuurlijk dat de Apple iPad  een echte allrounder is. Zo kun je hem inzetten voor activiteiten als tekstverwerken, het maken van spreadsheets en presentaties, het spelen van games en natuurlijk het checken van je mails en surfen op internet. Daarnaast is er een groot aantalhandige applicaties te vinden in de Appstore waar je urenlang mee zoet kunt zijn. Zo heeft iedere grote website in Nederland, bijvoorbeeld buienradar een speciale app met het weer, nu.nl heeft een super app met het laatste nieuws en is het ontvangen van email een eitje! Facetimen met familie en vrienden die ook een ipad of apple product hebben is kinderlijk eenvoudig met de 2 ingebouwde camera’s en het programma facetime!